KORRES Lasipalatsi – turvallista ja luonnollista kauneutta ja hyvinvointia

main

KORRES lippulaivamyymälässä pääset nauttimaan apteekkikosmetiikkasarjan luonnollisiin ainesosiin perustuvien tuotteiden tehosta, innovatiivisuudesta ja turvallisuudesta. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joissa hyödynnetään ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita kreikkalaisia yrttejä sekä vältetään synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien ja propyleeniglykolin käyttöä.

 

 

KORRES Lasipalatsissa meille tärkeintä on palvelu ja asiantuntemus. Kauneusneuvojamme ovat myymälässä sinua varten ja opastavat henkilökohtaisesti kattavan tuotevalikoiman parissa. Kauneusneuvojamme kartoittavat juuri sinun ihosi tarpeisiin parhaiten soveltuvat ihonhoitotuotteet, ja sinulla on aina mahdollisuus kokeilla myymälässä värikosmetiikkatuotteita kauneusneuvojiemme avustuksella. Asioidessasi myymälässämme saat aina mukaasi näytteitä sinulle suosittelemistamme KORRES ihonhoitotuotteista kotiin kokeiltavaksi.

Kaikilla luonnollisen kauneuden faneilla on nyt mahdollisuus tutustua KORRES maailmaan ja brändin palkittuihin ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteisiin sekä ihaniin tuoksu- ja värikosmetiikkakokoelmiin.

 

 

Bildresultat för KORRES logo

 

0 I like it
0 I don't like it